Schoolfotoalbum

Dit is ons schoolfotoalbum.
Hier vind je algemene foto's van onze school.

Veel kijk- en leesplezier.

 
Creamiddag 1

Vrijdag 6 april hadden we een prachtige dag voor onze eerste creamiddag dit jaar. De kinderen hadden vooraf kunnen kiezen wat ze leuk vonden om te doen en konden deze middag aan de slag.Er bleven kinderen op school om te knutselen, een percussieworkshop te volgen, te dansen, voeten te masseren.
Een heleboel kinderen mochten bij ouders, opa's en  oma's thuis gaan koken, knutselen, paarden of duiven verzorgen of mochten  mee  de natuur in.

Dat de kinderen een fijne middag hadden, kunt u zien op de foto's

 

Paasviering

We kunnen weer  terugkijken op een leuke paasviering met de hele school. De kinderen hebben gelezen, gezongen en gedanst.
In deze viering stond de zonnebloem centraal als beeld van nieuw en stralend leven.
Ook werd de eierkoningin gehuldigd. Het was een spannende wedstrijd.
Kijk maar eens in ons schoolfotoalbum om een indruk te krijgen van deze viering.

 

 

Paasochtend kleuters

Donderdagochtend hebben de kleuters een gezellige paasochtend gehad.
Samen met een aantal ouders zijn er erg leuke paasspelletjes bedacht. De kleuters hebben genoten. Ze mochten paaseieren zoeken in de ontdektuin, paasmutsen maken, paascircuit, jeu de eieren gespeeld en nog veel meer.
Aan het eind van de ochtend gingen alle kleuters als een paashaas naar huis.
Neem maar eens een kijkje in ons schoolfotoalbum.


Kerstviering

Vandaag hebben we met de hele school Kerst gevierd in de aula. Elke groep heeft voor een optreden gezorgd. Dit hebben ze fantastisch goed gedaan! We hebben mooie kerstliedjes gezongen. Verder werd ook het kerstverhaal door enkele kinderen voorgelezen en uitgebeeld. In de kerstviering stond het thema "geven" centraal.


Voor de foto's kunt u een kijkje nemen in ons fotoalbum

 
Schaatsplezier voor  groep 4b, 6b, 7a en 7b bij de Winterfeesten
Vrijdag 15 december waren de kinderen van groep 4b, 6b, 7a en 7b uitgenodigd om van 9 uur - 10.30 uur te komen schaatsen bij de tent van de Winterfeesten. Zo'n honderd kinderen en begeleiders schaatsen met veel plezier hun rondjes. Af en toe een valpartijtje, maar dan deed een coolpack wonderen. De tijd vloog voorbij. Wij bedanken de organisatie van de Winterfeesten voor deze sportieve ochtend.

Er staan nog meer foto's in ons fotoalbum.

 
Sinterklaas op de Leilinde
Eindelijk was het  dan 5 december: Sinterklaas komt met zijn hulpjes naar de Leilinde. Fijn dat hij even tijd heeft vrij kunnen maken om de kinderen van onze school te ontvangen. Wekenlang hadden de kleuters en de kinderen van groep 3 al geoefend om  Sint en Piet te zijn. meester Marius heette Sinterklaas welkom op onze school. De kinderen hadden dansjes, liedjes en versjes ingestudeerd om voor de Sint op te dragen. Wat een geweldig feest voor jong en oud. De kinderen van groep 5 t/m groep 8 hadden voor elkaar mooie surprises gemaakt. We danken de werkgroep en de ouders voor het slagen van dit mooie feest.

Er staan nog veel foto's in ons fotoalbum.


Leilympics
Op woensdag 4 oktober hadden de kinderen van de Leilinde een sportdag. De kleuters deden spelletjes op de speelplaats en de kinderen van groep 3 t/m groep 8 waren om half 9 aanwezig op het sportpark van Reusel. De middenbouw had voor de pauze trefbal of voetbal op het programma staan en na de pauze spelletjes : verspringen, hoogspringen, 400 meterloop, sponzenspel, zeilvouwen, knoopspel, dronkenmansloop en ringwerpen. De bovenbouw deed alles in omgekeerde volgorde. Gelukkig waren de weergoden ons goed gezind. Droog, maar wel fris weer. De kinderen hebben er erg van genoten. Dank aan de werkgroep en de vele hulp(groot)ouders, scheidsrechters. Zonder jullie hulp was deze sportdag niet gelukt.

Er staan nog meer foto's in ons fotoalbum en nog honderden foto's hier

 
Jubileumdag op de Leilinde
Op vrijdag 6 juli was het groot feest op de Leilinde; 4 Meesters werden in de bloemetjes gezet. Meester Piet en meester Lau vierden hun 40 jarig onderwijsjubileum Meester Marius, onze directeur, is al 25 jaar meester. Meester Huub vindt het na 45 jaarvoor de klas te hebben gestaan welletjes en gaat genieten van zijn welverdiende pensioen.. Alle groepen hadden een feestprogramma. Iedereen mocht een lekker ijsje gaan eten bij de ijskar.In de ochtend hadden de kleuters een workshop danseen, groep 3 en 4 een workshop musical door Babette Holtman, groep 5 en 6 een workshop drummen door Chris en groep 7   en 8 een workshop breakdance door Terrence.
Er werd hard geoefend, want 's middags trad elke groep voor alle kinderen van de school op. Het was een afwisselend programma. Zowel de kinderen, de leerkrachten en de jubilarissen met familie genoten met volle teugen van deze spetterende optredens. Ik wil iedereen hartelijk bedanken, speciaal de organisatie; juf Ilse en juf Eefke voor deze onvergetelijke dag
Er staan nog meer foto's in ons fotoalbum.

 
 

Afscheid groep 8: filmpje team